Pareri si preturi tableta samsung galaxy tab pro t525 10.1 inch

672
Thanks!
An error occurred!

Atunci cand spui PRO deja stii ca acel ceva depaseste anumite standarde comune. Acesta este  si  cazul tabletei Galaxy TabPro T525 10.1 , care stabileste noile reguli de creeare a viitoarelor tablete.

 

samsung_galaxy_tabpro_t525_10.1_1

 

Este cu siguranta una dintre cele mai puternice tablete de pe piata la ora actuala , intrecand cu usurinta predecesoarea ei  , Galaxy Tab 3. Fie ca este vorba de pur si simplu distractie, sau ca o folosesti in rutina de zi cu zi a muncii , aceasta tableta lasa o impresie foarte buna, indeplinind cu usurinta task-urile .

Tableta vine cu ultima versiune de sistem de operare Android, si anume KitKat 4.4 , care datorita programelor sale incorporate va usureaza munca , putand sa realizati multitasking, sa lucrati cu mai multe aplicatii simultan, castigand astfel timp. Este ideala pentru sedintele d-voastra , permitand transferul fisierulor catre alte dispozitive in timpul unei intalniri , sau va puteti conecta cu usurinta atat pe serverul firmei cat si pe calculatorul personal , indiferent de sistemul de operare : Windows , Linux sau Mac.

Galaxy TabPro T525 vine echipat cu un puternic procesor de 4 nuclee ,cu frecventa de 2.3 GHz , Quad Core Qualcomm , cu o memorie de 2 GB si o capacitate de 16 GB interna , existand posibilitatea extinderii pana la 64 de GB , datorita slotului microSD. Este o tableta destinata in special comunicarii. De aceea cei de la Samsung au folosit in aceasta tableta toate tehnologiile de comunitii posibile , ca d-voastra sa nu intampinati nici un fel de problema indiferent de locatie si de serviciile utilizate(Wifi , 4G, GPS , Glonass, Retea suportata : 2G GSM, 3G UMTS, 4G LTE, Wireless : 802.11 a/b/g/n/ac, VHT80, Wi-Fi Direct, Bluetooth : v4.0).

Camera din spate este de 8 Megapixeli. Sa nu va asteptati la fotografii profesioniste. Este doar o  tableta si nu un aparat foto. Fotografiile facute cu ea arata destul de bine , clare , camera adaptandu-se usor la diferite conditii de lumina. Are blit si focalizare automata. Eu personal folosesc camera de la tableta ca sa “scanez ” texte . Ies foarte bine .  Camera din fata este de 2 Megapixeli , de ajuns pentru video conferinte si alte aplicatii gen Skype sau Messenger.

Este o tableta care rezista foarte mult nealimentata. Are o baterie Li-Ion de 8220mAh, care in regim normal are o autonomie de 10h. Atunci cand o folosesti doar pentru muzica , tableta poate sa reziste si pana la 200h. Dar atunci mai bine iti cumparai un mp3 player.

Este o tableta destul de usora , 477 g cu dimensiunile aproximative de 244 x 172 x 8 mm. Display-ul de 10.1 inchi , permite afisarea a 16M culori.Rezolutia este de 2560 x 1600 pixeli, tehnologie Capacitive Multipoint-Touch si  Samsung TouchWiz Mode. Are senzori de orientare a display-ului, ce permite rotirea ecranului in orice unghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>