Recomandare masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

682
Thanks!
An error occurred!

Acest model de masina de spalat este unul foarte apreciat de gospodine , datorita numarului mare de programe dar si posibilitatii spalarii a 14 seturi de vase. Hotpoint LFT11M21 este o masina complet incorporabila , clasa premium , cu 11 programe care cu siguranta vor indeparta orice tip de murdarie de pe vasele d-voastra. Produsul poate fi achizitionat acum la reducere, cu un discount de 20%.

Modelul are incorporat un motor foarte performant, care isi ajusteaza automat vitezele de lucru si presiunea apei in functie de cat de murdare sunt vasele. Tehnologia se numeste Flexi Power , o tehnologie intalnita numai la produsele de top, clasa premium.

masina-de-spalat-vase-hotpointVezi Galerie Foto

Pentru a obtine si o mai buna performanta , puteti folosi tehnologia Zone Wash. Ce inseamna asta? Daca aveti vase mai murdare , le puteti strange pe toate in acelasi cos , si astfel puteti concentra forta de curatare in cosul ales.

Nu trebuie sa va faceti griji de mirosurile care raman de obicei intr-o masina de spalat, dupa efectuarea unuia sau a mai multe spalari. Datorita tehnologiei Active Oxigen , mirosurile neplacute sunt eliminate in proportie de pana la 70%  dupa 24 de ore. Moleculele de oxigen activ sunt eliberate in interiorul masinei de spalat, reactionand cu mirosurile neplacute si eliminandu-le, pruficand astfel mediul interior din masina de spalat vase .  Este o tehnologie care nu necesita incarcari sau alte tipuri de intretinere.

Pe langa  programele normale de spalare, masina de spalat vase Hotpoint LFT11M21 are un program de protectie la inundatie, are Duo Wash , Extra Dry , Autocuratare , etc. Consumul de apa la un ciclu de spalare este de 9 l. Modelul poate  sa lucreze la o anumita perioada de timp, avand posibilitaea programarii sa porneasca cu intarziere.

Nivelul de zogomot produs este de 41db , iar consumul este unul destul de redus fiind un model clasa A++. Garantia normala este de 2 ani, dar acum pana la 1 ianuarie 2015 puteti obtine o garantie Hotpoint de 5 ani.

Preturi masina de spalat vase Hotpoint

Pret emag : 2400 lei. (20 % discount) Vezi pret actualizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>